EN

Komend seizoen bij de USC-vestingen

Komend seizoen bij de USC-vestingen

In de afgelopen jaren opende het USC nieuwe faciliteiten. Padelbanen bij USC Tennis. Een Body & Mindstudio in ClubWest. En iets langer geleden onze vestigingen Amstelcampus en USC Body & Mind. Komend seizoen is het iets rustiger. Toch gebeurt er bij al onze vestigingen wel iets. Lees per vestigingen wat je kunt verwachten in 2017-2018.

Sportcentrum Universum

 1. Eetcafé Oerknal krijgt een enorme facelift. Loungeplekken, gezellige huisjes en studieplekken met heel veel stroom voor je laptop. Een nieuwe bar, een nieuw podium en een beest van een geluidsinstallatie (voor als je een feestje of optreden wilt geven). De heropening? 28 augustus!
 2. Het toch al vrij stevige sportprogramma wordt uitgebreid met Kummooyeh: een combi tussen boogschieten, zwaardvechten en mediteren. Het doet een beetje denken aan die oude slogan van Rivella
 3. Volleybal verlaat het passe-partoutabonnement. Het passe-partout omvat nog altijd 24 sporten, waaronder fitness, groepsfitness en alle vechtsporten. Wil je naast fitness één andere sport doen? Dan is het passe-partout altijd je goedkoopste optie!

ClubWest

 1. Wil je yoga bij ClubWest? Dat kan vanaf nu met een yoga abonnement. Met dat abonnement volg je in het nieuwe seizoen alle lessen op het yogarooster van ClubWest.
 2. Ook ClubWest gaat werken met een ticketsysteem, zoals Universum en Amstelcampus. Je hebt vanaf nu al een ticket nodig voor alle yogalessen. En vanaf 4 september ook voor de groepsfitnesslessen. Je kunt eenvoudig online reserveren via het rooster op de yoga– en groepsfitnesspagina. Na je reservering moet je nog wel je ticket ophalen in ClubWest!
 3. De Finse sauna en de stoomcabine van ClubWest krijgen een make-over. Vanaf 7 augustus kun je daar weer naar binnen!

Amstelcampus

 1. We hebben het voor de zomer een paar maanden geprobeerd: 7.00 uur open op Amstelcampus. En met succes! Daarom is Amstelcampus komend seizoen structureel vanaf 7.00 uur open op weekdagen.
 2. Door de vervroegde openingstijd, komen er ook extra small group trainingen op het rooster.
 3. De fysiotherapeuten op Amstelcampus krijgen een kleine trainingsruimte, in het portaal naar de fitness.

USC Tennis

 1. Onze 8 tennisbanen worden heel goed door jullie benut. Yeah!
 2. Dit seizoen gaan we het online reserveren van padelbanen vereenvoudigen. Dan wordt het dus makkelijker om Padel een keer uit te proberen (en dat is de moeite waard!).

USC Body & Mind

PCH Fitness en ASC

Delen