Meer zon, meer USC Tennis

USC

Lentecursussen

Vanaf maandag 24 april starten de nieuwe tenniscursussen. Die zijn nu ook op vrijdag. Schrijf je snel in want bij inschrijving krijg je een vrijspeelabonnement tennis cadeau! En … tijdelijk mag je nu ook gebruikmaken van de padelbanen tijdens daluren en in het weekend.

Lentecursussen

Balieman wordt barman

Je kwam onze balieman Marlon alleen tegen in het kantoortje van het tennispark. Maar hij is nu ook jullie barman en DJ. Per direct is de bar ook open op woensdag- en donderdagavond. Eindelijk kun je na de les dat verfrissende drankje drinken of je favoriete nummer bij hem aanvragen!

Balieman wordt barman

USC Tennis Jubileumweek

40 jaar USC, 15 jaar USC Tennis én twee splinternieuwe padelbanen. Dat vraagt om een goed feestje op het USC-tennispark! Blok je agenda 19-23 april, want dit feest vieren we elke dag, met o.a. racketavonden en padelclinics. Hoogtepunt is de feestavond op vrijdag met het blacklighttoernooi, georganiseerd i.s.m. Chip&Charge. Kom lekker eten, tennissen en shinen op dit glowing tennisevent.

USC Tennis Jubileumweek

USC Tennis Ledentoernooi

Van 3 t/m 9 juli toon je je beste tennisskills tijdens het 2e USC Ledentoernooi. Voor dit toernooi, dat voor alle leden van het USC is, kun je je inschrijven vanaf begin mei. Ben jij net als de twee toppers op de foto straks ook een winner? Keep you posted!

USC Tennis Ledentoernooi

Service tricks

Het wedstrijdseizoen komt eraan. Heb je iets aan deze service tricks? Arjan, locatiemanager van USC Tennis is ze alvast aan het oefenen …

Service tricks