USC-powerlifter excelleert op WK

USC

Online afspreken met je fitnesstrainer

Je bent toe aan een nieuw schema? Of je wilt gewoon wat quality time + advies? Met je fitnessabo maak je gratis een afspraak. 1. Check het rooster op de fitnesspagina. 2. Kies sportcentrum Universum. 3. Kies je tijd incl. instructeur. Je slingert naar mijn USC. 4. Log in. 5. Reserveer je afspraak. 6. Kom naar je afspraak. Super easy! Geen mijn USC-wachtwoord? Messenger me!

Online afspreken met je fitnesstrainer

Zomerrooster

Het USC-zomerrooster is uitgebreid. Naast bekende ingredi├źnten als klassieke dans┬á(start 4 juli) of de yoga retreats (10 juli) vind je nu ook een intensiefcursus boogschieten (4 juli) of een borstcrawlcursus (4 juli) bij SPONS. Check het zomerrooster van alle USC-vestigingen!

Zomerrooster

Amstelcampus 7u open: ook in ’17/18

Omdat jullie de afgelopen tijd massaal zo vroeg zijn komen trainen, gaan wij ook in het nieuwe seizoen vanaf 7.00 uur open op Amstelcampus. In de zomer is Amstelcampus ‘pas’ open vanaf 8.00 uur en in het weekend vanaf 9.00 uur. Maar vanaf 4 september sta je al voor je ontbijt in de zaal!

Amstelcampus 7u open: ook in ’17/18

Oerknal expandeert en verbouwt

Loungeplekken, gezellige huisjes en studieplekken met heel veel stroom voor je lappie. Een nieuwe bar, een nieuw podium en een beest van een geluidsinstallatie (voor als je een feestje of optreden wilt geven). Het offer? Oerknal is van 17 juli t/m 27 augustus gesloten.

Oerknal expandeert en verbouwt

USC-powerlifter excelleert op WK

Hij traint dagelijks in Universum en neemt met zijn 162 kg het overgrote deel van ons platform voor zijn rekening. Maar, het resultaat mag er zijn. Christophe Rebreyend werd met een totaal van 900 kg 7e tijdens het WK. Zijn deadlift van 355 kg leverde zelfs een tweede plaats op. Waanzinnig! Check zijn pogingen.

Pupil Stef deelt knockout uit

Onze Stef. Hij lijkt zo sympathiek. Maar ondertussen verandert hij zijn kickbokspupillen in vechtmachines. Check deze knockout van Denzel op 2.37 en de sprong in Stef’s armen op 3.00. Heftig!