Geef je mening en sport gratis!

USC
USC dicht

Padelbaan reserveren nu écht easy

Het is nu zo bizar eenvoudig om online een padelbaan te reserveren, dat je het eigenlijk gewoon een keer moet proberen. Verzamel 3 vrienden. Reserveer via het padelrooster. Kom opdraven. Betaal in het tennispaviljoen. Play!

Padelbaan reserveren nu écht easy

Denk jij mee over het USC?

Heb jij een uitgesproken mening en bovendien goede ideeën voor het USC? Dan hebben we elkaar gevonden. In ruil voor jouw mentale inspanningen, krijg je van ons een abonnement naar keuze t.w.v. €168,50. Meld je uiterlijk 15 oktober aan voor het USC Sportpanel!

Denk jij mee over het USC?

Krachtsportvereniging in Universum

A.S.K.V. Kratos. Onthoud die naam. Voor als je op zoek bent naar meer gezelligheid in de fitness. Onder het motto: samen liften is leuker dan alleen! Voor een paar tientjes word je lid. Wat levert dat Kratos-lidmaatschap je dan op? Ps: Kratos reist op 22 oktober naar deze powerliftwedstrijd in ClubWest. Jij ook?

Krachtsportvereniging in Universum

Passe-partout meer waard!

Nu alle yogalessen bij ClubWest zijn toegevoegd aan het passe-partout, kun je wel heel veel doen met dat ene abonnement! Passe-partout is fitness. En basketbal. Slacklinen. Bootcamp. 14 vechtsporten. En nu dus yoga. Wil je meer doen dan alleen 1 sport? Dan is het passe-partout al snel je goedkoopste optie!

Passe-partout meer waard!

Nieuwe SSA van start

Het bestuursjaar van Stichting Studentensport Amsterdam gaat eigenlijk pas echt van start na de jaarlijkse fotoshoot. Tada! Klop bij SSA aan als je klachten of vragen hebt over jouw sport (of het ontbreken ervan). Maar houd ook hun mooie events in de gaten: volg de SSA!

Nieuwe SSA van start

USC ondersteunt schermster Rentier

Aanstormend schermtalente Eline Rentier schaarde zich bij de beste 30 tijdens de Universiade in Taipei. In dit filmpje verliest ze net aan van de nummer 2 geplaatste, maar wat een coole chick hè? Met het topsportfonds traint Eline bij het USC. Zo helpen we haar op weg naar de grote toernooien. Eline is nog lang niet klaar. Ze wil meer. En hoger. En beter. Veel succes, Eline!

USC ondersteunt schermster Rentier

Winnares Oerknal prijsvraag

De Komeet is de naam van dit nieuwe podium in Oerknal. 4 van de ruim 40 deelnemers aan de contest opperden de Komeet, maar alleen Lisette Jong voegde daar een mooie uitleg aan toe: ‘De Engelse term ‘meet’ zit erin. Die resoneert met ‘meeting’ en dus vergadering. En kometen met oplichtende staarten zijn stralende hemellichamen die een podium verdienen. Daarnaast zijn ze relatief klein in vergelijking met grotere hemellichamen, dus in verhouding tot de andere (grotere) ruimtes van Universum.’ Nou. Je weet het in ieder geval mooi te brengen, Lisette… Je wint er een maaltijd in Oerknal en 3 maanden gratis sporten mee!

Winnares Oerknal prijsvraag