Sport-Voor-Nop week

USC
Sport-Voor-Nop USC

10% korting op je aankoop

Je hebt tijdens de Sport-Voor-Nop week een lesje uitgeprobeerd. Je vond het leuk. Of leuk. Je vond het in ieder geval nuttig. Schrijf je dan tussen 13-19 november (online) in en krijg 10% korting op al je aankopen. De actie geldt ook voor leden: loopt je abonnement pas later af? Je kunt alvast verlengen!

10% korting op je aankoop

Met korting naar Decathlon

Studenten Sport Amsterdam regelt het voor je. Op 14 november tussen 19.00 – 21.00 uur krijgen studenten en/of USC-leden 20% korting op alle huismerken van Decathlon. Of je nou op zoek bent naar een snorkelmasker, elektrische fiets of een quechua-poncho, blok de SSA Decathlonavond in je agenda!

Met korting naar Decathlon

Martial Arts Gathering

Is dat? Demonstraties en workshops van bijna al onze vechtsporten! Je kunt helemaal gratis een hele middag klappen krijgen… Gather your friends, en kom lekker boksen, schermen en met nunchaku’s zwaaien. De Martial Arts Gathering is op zaterdag 18 november!

Martial Arts Gathering

Ladies night(s)!

ClubWest heeft er één. Vrijdagavond is de onlangs gepimpte sauna van ClubWest namelijk alleen voor dames. En Universum heeft er één. Ben je dame? Wil je gewichtheffen onder begeleiding, maar vooral zonder mannen? Iedere maandag van 19.00 – 20.30: Ladies Night in Universum!

Ladies night(s)!

NSK Curling (echt waar!)

Denk je wel eens: ik ga het écht he-le-maal anders doen? Schrijf je dan met 4 man/vrouw in voor het Nederlands Studentenkampioenschap Curling. Nog nooit een steen gegooid? Dan wordt het zéker hilarisch. Je begint met een paar proefworpen en uitleg. Schrijf je in voor het NSK Curling (er is wat haast bij…).

NSK Curling (echt waar!)

Kicks: voetbaltraining bij DVVA

Geen lidmaatschap. Geen bardienst. Geen team nodig. Geen bal. Ohja, wel een bal. De kickstrainingen zijn iedere maandag om 20.30 uur bij DVVA. Je gaat wanneer je wilt, maar reserveer je plek vooraf via de site van playkicks. Maak daar een account aan, zoek de training bij DVVA in Amsterdam en meld je aan voor de training. Je eerste training is gratis als je actiecode USC gebruikt.

Kicks: voetbaltraining bij DVVA