Wat doe jij deze zomer?

USC

Student en USC-lid? Jij presteert beter!

Studenten met een USC-lidmaatschap presteren beter. De fijne conclusie van een onderzoek gedaan door Vera Dekkers (HvA) en Marije Deutekom (HvA/Inholland). Je denkt misschien: is er een oorzakelijk verband? Helaas is dat niet aangetoond. Toch zou ik zeggen: neem het zekere voor het onzekere en blijf gewoon bij ons sporten. Er komt overigens een vervolgonderzoek.

Student en USC-lid? Jij presteert beter!

Verdien € met je praatjes

Je hebt geld nodig. Je hebt – al zeg je het zelf – lekker vlotte praatjes. Én je houdt van het USC. Dan zoeken we jou voor het USC-promoteam. In augustus/september start je carrière tijdens de introductie-events. Meld je supersimpel aan – of vraag om meer info – via dit formulier!

Verdien € met je praatjes

Zomeryoga: wat zijn je opties?

Met een zomer yoga-abonnement bij ClubWest, volg je in juli en augustus voor een zeer zen tarief alle yogalessen op het rooster. Bij USC Body & Mind kun je daarentegen kiezen uit 6-daagse Yoga retreats of intensiefcursussen Vinyasa en Yin yang. Ook na de zomer gaan we op deze manier verder. Met abonnementen bij ClubWest, en 9-weekse cursussen in USC Body & Mind. Beetje ingewikkeld? Het valt allemaal op z’n plek als je eenmaal weer in lotushouding bij ons neerstrijkt…

Zomeryoga: wat zijn je opties?

Topsporter in beeld bij PCH Fitness

In PCH Fitness kan het zomaar gebeuren dat je op een vroege ochtend topsporters tegen het lijf loopt. Want ook zij hebben PCH Fitness ontdekt. Lees wat Rose-Marie el Sharouni, student Geneeskunde en topper in BJJ, zoal doet op zo’n ochtend in een kelder in de binnenstad.

Topsporter in beeld bij PCH Fitness