Wat doe jij deze zomer?

USC

Student en USC-lid? Jij presteert beter!

Studenten met een USC-lidmaatschap presteren beter. De fijne conclusie van een onderzoek gedaan door Vera Dekkers (HvA) en Marije Deutekom (HvA/Inholland). Je denkt misschien: is er een oorzakelijk verband? Helaas is dat niet aangetoond. Toch zou ik zeggen: neem het zekere voor het onzekere en blijf gewoon bij ons sporten. Er komt overigens een vervolgonderzoek.

Student en USC-lid? Jij presteert beter!

Zomeryoga: wat zijn je opties?

Met een zomer yoga-abonnement bij ClubWest, volg je in juli en augustus voor een zeer zen tarief alle yogalessen op het rooster. Bij USC Body & Mind kun je daarentegen kiezen uit 6-daagse Yoga retreats of intensiefcursussen Vinyasa en Yin yang. Ook na de zomer gaan we op deze manier verder. Met abonnementen bij ClubWest, en 9-weekse cursussen in USC Body & Mind. Beetje ingewikkeld? Het valt allemaal op z’n plek als je eenmaal weer in lotushouding bij ons neerstrijkt…

Zomeryoga: wat zijn je opties?

Topsporter in beeld bij PCH Fitness

In PCH Fitness kan het zomaar gebeuren dat┬áje op een vroege ochtend topsporters tegen het lijf loopt. Want ook zij hebben PCH Fitness ontdekt. Lees wat Rose-Marie el Sharouni, student Geneeskunde en topper in BJJ, zoal doet op zo’n ochtend in een kelder in de binnenstad.

Topsporter in beeld bij PCH Fitness