Nieuwjaar & Fitness challenge

USC
USC Fitness Challenge Amsterdam

Nieuwjaarswens (een eerlijke)

Natuurlijk is het onze grootste wens dat je 2018 blij en gezond door gaat komen. Natuurlijk. Maar – laten we eerlijk zijn – het is ook onze wens dat je in 2018 nog heel vaak bij ons komt trainen, mediteren of ontspannen in de sauna. Gelukkig zijn die twee wensen uitstekend met elkaar te verenigen. Op een heel mooi jaar: cheers!

Nieuwjaarswens (een eerlijke)

Fitness Challenge: De marathon

30 minuten Synrgy te karig? Check ⇒ Fitness Challenge: De marathon. 4 uur lang fitness in 4 verschillende workouts: Synrgy, Body Power, HIIT en Core Power. En dat ziet er zo uit: filmpje! Zaterdag 26 januari van 13:30 tot 17:30 voor €5,-. Een drankje na afloop is van ons.

Fitness Challenge: De marathon

Shorinji Kempo: zelfde prijs, meer les

Met een Shorinji kempo-abonnement volg je nu wekelijks een extra les: op zaterdag van 11.00 – 13.00. Wil je deze vechtsport uitproberen? Vraag aan de balie of je een keertje kunt meedoen. Mag vast wel… Overigens worden bijna al onze vechtsporten, zoals Aikido en Jiu Jitsu, 2x per week aangeboden.

Shorinji Kempo: zelfde prijs, meer les

Agility training bij ClubWest

Een nieuwe les in de fitnessruimte van ClubWest: Agility training. De les draait om wendbaarheid en snelheid. Een hoop rennen over trappen, ladders en de kunsgrasstrook! Check het steeds groter wordende small group-rooster van al onze fitnessvestigingen.

Agility training bij ClubWest