Ondertussen in ClubWest...

USC

Powerliften voor beginners

Maandag 12 februari, 18.00: Jelle Dames staat klaar om je alle fijne kneepjes van het bankdrukken en squatten bij te brengen tijdens de nieuwe powerliftcursus. Hij werd onlangs 2e op het NK Powerliften. Na de cursus geeft hij op maandag de small group training powerliften, die je kunt volgen met je fitnessabo. Dat kan ook op donderdag en zaterdag bij Hamza.

Powerliften voor beginners

Vechtsporten uitproberen?

Victor en Mohamed zijn de moeilijksten niet: je mag gerust een keertje meemeppen tijdens hun boks– of kickboksles. Elke maandag en woensdag kan dat bij kickboksen, dinsdag en donderdag bij boksen. Gewoon een keertje doen!

Vechtsporten uitproberen?

Bankdruk Challenge

Zondag 18 februari meet je je krachten met je medelifters tijdens de Bankdruk Challenge. Om 13.00 uur is de weging, 14.00 uur start het benchen. Het gaat hier om 1RM, je krijgt 3 kansen. Wil je pieken tijdens deze wedstrijd, vraag dan tips en een schema aan Jelle. Oh ja, deelname kost je helemaal niets.

Bankdruk Challenge

Yoga, neem eens een kijkje!

Ondanks het gordijn voor de ramen, hebben we graag dat je een kijkje komt nemen in de body & mindstudio. Daar vind je een gevarieerd programma yogalessen, 6 dagen per week, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Met 1 abonnement volg je alle lessen. Een keertje meedoen kan altijd!

Yoga, neem eens een kijkje!

Fitnessafspraak online boeken

Ben jij toe aan een nieuw trainingsschema? Heb je je doelen behaald of wil je ze aanpassen? Boek dan een afspraak met de fitnessinstructeur. Dat kan aan de balie, bij de fitnessinstructeur en nu ook online. Ga naar de fitnesspagina en het rooster. Kies je locatie en boek een afspraak op de aangegeven tijdstippen. Succes met trainen!

Fitnessafspraak online boeken