Denk jij mee met ClubWest?

USC

Denk jij mee?

Heb jij een uitgesproken mening en bovendien goede ideeën voor ClubWest? Dan hebben we elkaar gevonden. In ruil voor jouw mentale inspanningen, krijg je van ons een abonnement naar keuze t.w.v. €122,50. Meld je uiterlijk 19 november aan voor het ClubWest sportpanel.

Denk jij mee?

Gratis trainen bij ClubWest

Van 13 t/m 19 november probeer je gratis alle ClubWest sporten uit tijdens de Sport-Voor-Nop week. In die week staan de ticketmachines uit; reserveren hoeft/kan niet. Loop binnen bij zumba, ashtanga yoga, kickboksen, HIIT of … Schrijf je in gedurende die week/verleng je abonnement (ook als het nog niet is verlopen) en ontvang 10% korting op je aankoop.

Gratis trainen bij ClubWest

Events vooraankondiging

Heb je meegedaan aan de Powerlift challenge? In april mag je weer. En er komt meer: 16 december is er een Calisthenics demo door de Nederlands kampioen. Kijk hoe gek je het kunt maken op een calisthenicsrek. Doe mee aan zo’n les, check het fitnessrooster. Verder komt er een Spinning marathon in januari en een Bankdruk challenge in februari.

Events vooraankondiging

Instructeur uitgelicht: Victor Bruynsteen

‘Train, don’t complain’ is het motto van Victor Bruynsteen, boksinstructeur bij ClubWest. Wie is die man achter de bokshandschoen(en)? Check deze video.

Instructeur uitgelicht: Victor Bruynsteen

Toegang 10x/25x

Met het 10x of 25x abonnement heb je toegang tot alle lessen in het passe-partoutprogramma. Wil je af en toe een (afwisselende) les yoga volgen of kickboksen? Het kan allemaal met dit abonnement. Overigens, met een passe-partoutabonnement kun je bij ClubWest deelnemen aan (groeps)fitness, yoga en (kick)boksen.

Toegang 10x/25x

Zumba

Gegarandeerd zomergevoel in deze donkere dagen: dat is zumba. Elke maandag, donderdag en zaterdag schijnt er een zonnetje in ClubWest. Check deze zumbales van Melissa. Uitproberen? Volgende week kan dat 3x voor nop. Check het groepsfitnessrooster.

Zumba

Wellness

Onze Finse sauna is compleet vernieuwd en veranderd qua inrichting. Ook geuren er nieuwe, frisse aroma’s. De sauna is 7 dagen geopend en gemengd; uitzondering is de vrijdagavond, die is exclusief voor vrouwen. Lees de huisregels nog eens door, zo houden we jouw verblijf in de nieuwe wellness zo aangenaam mogelijk.

Wellness