Wat is er nieuw bij ClubWest?

USC

Yoga inlooplessen

Met een zomer yoga-abonnement bij ClubWest, volg je in juli en augustus voor een zeer zen tarief alle yogalessen in de Body & Mindzaal. Check hiervoor het rooster. Er komt een ticketmachine voor deze yogalessen. Ook na de zomer gaan we op deze manier verder bij ClubWest.

Yoga inlooplessen

Vanaf 3 juli: het ticketsysteem

Vanaf 3 juli haal je voor aanvang van je les een ticket voor de yogales die je gaat volgen. Dit is gelijk je reservering! Wil je jouw plekje vooraf veiligstellen? Dan kun je v.a. 3 juli je plek online reserveren via dit rooster! Ook na de zomer gaan we op deze manier verder bij ClubWest. Ook de groepsfitnesslessen worden dan toegankelijk met het ticketreserveringssysteem.

Vanaf 3 juli: het ticketsysteem

Boks door de zomer heen

Met een boksabonnement volg je deze zomer iedere dinsdag en donderdag trainingen van Victor bij ClubWest! Dit abo geeft je ook toegang tot de conditietraining op vrijdagavond. Die vind je in het groepsfitnessrooster. Overigens: met je boksabonnement kun je ook deelnemen aan de trainingen en de vechtsport extra’s in Universum.

Boks door de zomer heen

Ontdek de small group trainingen

In het small group trainingen rooster vind je fitnesstrainingen voor kleine groepjes deelnemers. Gebruik jij de zomerperiode om een small group training uit te proberen? Met je fitnessabonnement kan het!

Ontdek de small group trainingen