Ondertussen in het ASC...

USC
AMC Sportcentrum in Amsterdam Zuid-Oost

Make over voor ASC

Na de facelift van de ingang van het AMC Sportcentrum, krijgt nu ook het interieur een make over. Van 12 t/m 16 februari schilderen we de wanden en de entree in een frisse, nieuwe tint. Graag vragen we je begrip voor de overlast die dit met zich meebrengt.

Make over voor ASC

Extra platform

De honger naar rubbergranulaat lijkt onstilbaar. Ook onder de smith-machine ligt nu een platform met rubbertegels. We komen daarmee tegemoet aan de wens om op meer plekken te kunnen deadliften en gewichtheffen. Inclusief de drie platformen van de outdoor gym kan dat nu op vijf plekken bij het ASC.

Extra platform

Bye bye zonnebank

Na 15 jaar trouwe dienst gaat hij ons per 1 mei verlaten: de ASC-zonnebank. Reden: steeds meer onderzoeken wijzen uit dat het niet gezond voor je is. Toch nog behoefte aan UV-straaltjes? Tot 1 mei pin je gewoon je munten aan de balie en kun je bijbruinen.

Bye bye zonnebank

De nieuwe vrijdag

De van origine Duitse, bijna afgestudeerd fysiotherapeute Solveig Cunis is het nieuwe gezicht van de fitness op de vrijdagmiddag en –avond. Ze verzorgt ook de High Intensity Interval Training (17.00 -17.30) en aansluitend haar roemruchte, 15 minuten durende Bauchmuskeltortur. Etmo wensen we veel geluk en plezier met het vaderschap!

De nieuwe vrijdag

Daan, 2x Europees kampioen!

Je kent Daan als rustige fitnessinstructeur in de gym. In zijn vrije tijd doet hij aan jiu jitsu, Braziliaans jiu jitsu en MMA. Eind januari greep vechtmachine Daan de titel bij de Europese kampioenschappen in Portugal. Dat deed hij 2x, in de blue band super-heavy klasse en in de open klasse. We zijn supertrots op onze ster!

Daan, 2x Europees kampioen!