Cursusoverzicht

USC

Adventure Race: waarom je toch meedoet…

Ik zal niet zeggen dat je niet moe wordt. Of vies. Of nat. En ook niet dat je niet af en toe ondersteboven op je fiets om je moeder zult schreeuwen. Maar wat een voldoening: finishen bij de Adventure Race Amsterdam op 16/17 juni. Inschrijvingen lopen binnen. Er is plek voor 30 teams. Dus: info up, team up (4) and subscribe voor ARA!

Adventure Race: waarom je toch meedoet…

Fietsen voor Universum

Te veel fietsen op de helling voor Universum? Kun je er soms bijna niet langs? Het probleem is opgelost. Wie had gedacht dat een simpel bordje met de tekst ‘fietsenstalling en een dikke pijl naar links’ genoeg zou zijn? Nee, dat werkt prima. We gaan natuurlijk wel handhaven binnenkort…

Fietsen voor Universum

Mediteer gratis bij je yogacursus

Volg je een yogacursus in USC Body & Mind of ClubWest? Dan kun je 2x per week gratis mediteren onder begeleiding. In USC Body & Mind kan dit iedere dinsdag 18.30 uur en in ClubWest iedere donderdag 18.30 uur. Had ik al gezegd dat het gratis was? Bij iedere yogacursus?

Mediteer gratis bij je yogacursus

Wat kan jouw lichaam?

Wij helpen je aan het antwoord. Een inspanningstest in ons sportlab legt jouw lichaam incl. prestaties namelijk he-le-maal bloot. √Čn je gaat he-le-maal kapot. Heerlijk! Kijk eens hoe makkelijk je zo’n inspanningstest kunt aanvragen.

Wat kan jouw lichaam?