Daan pakt 2x goud!

USC
Daan USC kampioen BJJ

Daan van Schaijk, Europees Kampioen BJJ

Daan van Schaijk is MMA-docent en fitnesstrainer bij ASC en Amstelcampus. Maar hij is vanaf nu bovenal tweevoudig Europees Kampioen Braziliaans Jiu Jitsu. In Lissabon knokte Daan zich naar het erepodium. Daanzinnig! Lees zijn eigen kampioensverslag (want hij kan ook nog schrijven).

Daan van Schaijk, Europees Kampioen BJJ

Cursusstart: vanaf 12 februari

In 9 weken iets onder de knie krijgen? Het kan! Denk bijvoorbeeld aan een yogacursus. Je agenda wordt dan misschien iets drukker, maar je hoofd een stuk rustiger. Best handig zo’n hoofd bij drukte op werk of studie. Check het hele cursusoverzicht!

Cursusstart: vanaf 12 februari

Adventure Race Amsterdam: 4/5 mei

Nog 4 weken om je voor te bereiden op het vetste event van dit jaar. In een team van 4 voer je opdrachten uit. Navigeren, kompasseren, mountainbiken en een nachtje doorhalen. Doe stoer en schrijf je team in voor de Adventure Race Amsterdam. In de nacht van 4 op 5 mei. Check de foto’s van ARA 2017!

Adventure Race Amsterdam: 4/5 mei

Squash in daluren voor €9,-

€9,- voor 45 minuten. Daarmee zijn we nu officieel waanzinnig goedkoop. Wat zijn daluren? Maandag t/m donderdag van 8.00 – 18.00 uur. Vrijdag t/m zondag de hele dag. Racketloos? Die huur je aan de balie! Check alle squashinfo.

Squash in daluren voor €9,-

Nieuw clubhuis Skøll

Eén van de grootste, door het USC ondersteunde sportverenigingen krijgt een nieuw onderkomen. Doel van roeivereniging Skøll’s verbouwingsplannen: een krachthonk en meer ruimte in de boten- en de ergometerloods. Mocht je lid of oud-lid zijn, koop dan een obligatie om het mogelijk te maken. Creabea hoor, dat Skøll.

Nieuw clubhuis Skøll