EN

Zaalgrootte: 200 - 500 m²

Amstelcampus café

Amstelcampus café

Welkom in Café Amstelcampus

Het Amstelcampus café is een warme en gezellige locatie bestaande uit twee ruimtes. De benedenverdieping met bar (113 m2) leent zich ideaal voor een gezellig hapje of een drankje. De entresol (124 m2) is ingericht als ontspanningslounge met twee Peruaanse hangmatten, een pooltafel en een tafelvoetbalspel. De entresol is ook uitermate geschikt om te studeren, er is gratis Wifi en er zijn stopcontacten beschikbaar.

Ben jij een getalenteerde horecatijger?

Heb je horeca-ervaring, of denk je talent te hebben? En ben je in de weekenden beschikbaar? Dan is Café Amstelcampus op zoek naar jou! Je zal vooral biertjes tappen, maar bitterballen in de frituur gooien hoort er natuurlijk ook bij. Enthousiast? Mail dan je motivatie en cv naar Hilde via Amstelcampuscafe@uva.nl

Feestje vieren?

Kom dan naar Café Amstelcampus. Combi’s met sport en catering zijn natuurlijk mogelijk. Vanuit het café kijk je uit in de sporthal. Het café heeft een beamer met scherm. Voor al je borrels, recepties, presentaties, feestjes en evenementen maken we een passend arrangement. Neem contact op met bedrijfsleder Hilde van Houtert via Amstelcampuscafe@uva.nl or (020) 525 80 77/78. Kom vooral langs om onze faciliteiten met eigen ogen te zien.

Openingstijden Café Amstelcampus

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 01.00 uur
Zaterdag & zondag variabel

Vragen of offerte?

Delen


Huur deze zaal op de locatie(s):