Masterclass ‘Met het oog op Pyeongchang’

22 januari @ 19:00 - 21:30

| €15 - €40

Waarom zijn veel mensen boos op Koen Verweij, nu hij met de Russen meetraint? Op grond waarvan zijn Noord-Koreaanse sporters welkom in Zuid-Korea? En waarom luisteren hooggeplaatste bestuurders naar de mening van Sven Kramer?

Deze en andere vragen worden in januari 2018 behandeld in de masterclasses: ‘Met het oog op Pyeongchang’. In twee thema-avonden neemt Guus Heijnen, (buiten-)promovendus sportfilosofie, je mee in een verhaal over de aanstaande Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. In elke masterclass wordt de verbinding gelegd tussen de idealen van de grondlegger van de moderne Olympische Spelen: Pierre de Coubertin, en actuele ontwikkelingen in de hedendaagse topsport.

Locatie: Sportcentrum Universum

Data: maandag 8 januari (thema 1/2), donderdag 11 januari (thema 3/4), maandag 22 januari (thema 1/2), donderdag 25 januari (thema 3/4)

Kosten: tussen de €15 en €40, afhankelijk van of je voor een of beide thema-avonden gaat en of je student bent of niet

Voor alle info, check de website van Guus.

€15 - €40

Sportcentrum Universum