EN

Méér fitness bij het ASC

Méér fitness bij het ASC

Het ASC is al 15 jaar hét sportcentrum voor alle medewerkers binnen het AMC. Je sport er voor een aantrekkelijke prijs en vindt er vele mogelijkheden voor kennismaking.

Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 20.00 uur.

Fitnessabonnement uitgebreid
Met je fitnessabonnement kun je naast vrij trainen meedoen met alle groepsfitnesslessen en de nieuwe small group trainingen. Voor de deur van het ASC staat bovendien een fitnessrek waar trainingen aan zullen worden gegeven!

Small group trainingen
Nieuw in je abonnement: small group trainingen als High Intensity Interval Training (HIIT), Calistenics en techniektrainingen.

Kennismakingsabonnement
Nieuw bij het AMC? Dan is het kennismakingsabonnement jouw gratis toegangsticket tot het ASC. Je traint 3 maanden gratis in de fitness gedurende de eerste 6 maanden van je dienstverband. Check de voorwaarden.

Partnerregeling
Ook jouw partner kan voor hetzelfde tarief komen fitnessen bij het ASC. Toon aan dat jullie partners zijn en je kunt meteen samen aan de slag! Check de voorwaarden.

ASC-abonnement
Val je in categorie II of III en wil je alleen bij het ASC trainen? En niet bij de overige USC-fitnessvestigingen? Dan is er het voordelige ASC-abonnement (zie flyer onderaan deze pagina). Je traint daarmee onbeperkt in de fitness en je neemt onbeperkt deel aan alle (groeps)fitnesslessen, 5 dagen per week. Zie de flyer onderaan deze pagina. Vraag ernaar bij de ASC-balie.

PGB
Je kunt je PGB gebruiken voor de aanschaf van een ASC-fitnessabonnement.

Delen