sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


1e jaars actie

Je zal maar 1e jaars student zijn. Voor 1e jaars heeft het USC namelijk een aanbieding om het beginnende studentenleven nog nét even prettiger te maken...

Cursusoverzicht periode 1

Alle cursussen in Universum, Amstelcampus, USC Body & Mind en USC Tennis in één handig cursusoverzicht! Periode 1 start in de week van 8 september.

Klaar voor een nieuw seizoen?

Wij wel! Maandag 1 september start een nieuw groepsfitnessrooster en beginnen ook de trainingen: o.a. bootcamp, mma, (kick)boksen, basket-, volleybal. Allemaal interessant? Check het passe-partout. Maandag 8 september starten alle cursussen.

Opening tennishal

Bij mooi weer kan hij open, de nieuwe semipermanente tennishal van USC Tennis. 4 September openen Hans Amman (vicevoorzitter CvB van de UvA) en Thijs Reuten (lid Dagelijks Bestuur Stadsdeel Oost) de hal officieel. Vanaf 16.00 uur ben je welkom.

Rendement uit abonnement

Universum is vanaf 1 september langer open in het weekend, van 9.00 tot 21.00 uur. Ook de vernieuwde sauna's blijven langer aan, doordeweeks van 11.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur.

Tennis nog nooit zo makkelijk

Met deze banen in de nieuwe hal van USC Tennis is het spelletje een stuk eenvoudiger geworden... En de tenniscursussen starten op maandag 8 september. 1 en 1 = inschrijven!

Science Park Run

Hardlopen geen teamsport? Bewijs het tegendeel en doe op zaterdag 4 oktober in een team van 4 personen mee aan de Science Park Run.

Yogarooster USC Body & Mind

Behalve in sportcentrum Universum, volg je vanaf september ook yoga, mindfulness en meditatie in onze nieuwe vestiging USC Body & Mind. Bekijk het complete yogarooster.

Nieuwe tenniscursussen

Op maandag 8 september starten de tenniscursussen bij USC Tennis. Inschrijven kan v.a. maandag 25 augustus op het tennispark, online of bij Universum. Bekijk het rooster.

Rock & Run im Vondelpark

Hardlopen, puur voor de fun, zonder tijdsregistratie. Ga mee Rock & Runnen, op 14 september in het Vondelpark. Student? Schrijf je dan met korting in via het USC!

Damloop 2014

Wil je wederom - of nu dan eindelijk - meedoen aan de Dam tot Damloop? Schrijf je in voor het UvA-HvA Damloopteam! Datum: zondag 21 september 2014.

USC Video

Universum - Door de ogen van een sporter
Beleef sportcentrum Universum in 1.16 minuut
toon video

Foto van de week

bootcamp_juliette_foto.jpg

Op 1 september start ons seizoen met een enorm programma aan trainingen en cursussen, zoals bootcamp.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook