sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Oerknal dicht in kerstperiode

I.v.m. kerst en het lakken van de Oerknalvloer, is het café van 22 december t/m 2 januari gesloten.

Fotowedstrijd USC

Ook dit jaar kun je met jouw mooiste sportfoto een jaar gratis fitness winnen. Twijfel je of de foto 'sport' genoeg is? In onze ogen is een partij ganzenbord al sport. Gewoon insturen! Deadline: 31 december.

Openingstijden feestdagen

Tussen alle feestdagen door kun je gewoon blijven trainen bij het USC. Bekijk de gewijzigde openingstijden van alle USC-vestigingen of het Kerstrooster groepsfitness.

Vondelparkloop 2015

Rennen kan altijd; dus ook op zondag 18 januari 2015. De Vondelparkloop is één van de hardloopevenementen waarbij het USC een UvA-HvA hardloopteam op de been brengt. Deelnemen? Inschrijven!

Tenniscursus? Gratis vrijspelen!

Schaf een tenniscursus aan en ontvang een gratis vrijspeelabonnement daluren (voor de duur van de cursus). Zo kun je het geleerde samen met je cursusgenoten direct in de praktijk brengen bij USC Tennis.

Deze box-jump moet je zien

Eerst maakte Vincent al furore met deze waanzinnige Human Flag. Nu komt hij nog sterker voor de dag: check zijn hoogste box-jump ooit. Niemand - behalve iemand die handig is met videomanipulatie - gaat daar ooit nog overheen...

Wie is de échte Koen?

1. het wassen beeld voor de lift? 2. zijn 'reflectie' in de lift? Jelmer en Koen geven hoe dan ook het goede voorbeeld in het AMC. Vergeet de lift, pak de trap.

Sauna nog altijd dicht

Helaas is de sauna nog altijd gesloten. Ben je een saunagebruiker en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan de balie van Universum. Lees meer.

'Hands off our girls'

Op zondag 21 december organiseert Protect Invest™ een speciaal Krav Maga seminar alleen voor vrouwen in het kader van Serious Request 2014. Leer vechten als een vrouw en vecht tegen vrouwenleed over de hele wereld. In Universum. Minimale donatie 10 euro! 

Oliebollen Futsal

29 december a.s. kun je weer onbeperkt oliebollen eten tijdens het jaarlijkse SSA Oliebollen Futsaltoernooi. Nieuw dit jaar: damespoules. Meedoen? Schrijf je team dan snel in want vol = vol. In Universum. 

Apenkooi voor kinderen

Deze hele winter is er weer apenkooien. Een weekend per maand kunnen kinderen van 3 t/m 9 jaar zich uitleven in sportcentrum Universum.

USC Video

Deze box-jump moet je zien
van USC-instructeur Vincent
toon video

Foto van de week

spinningfiets_nieuw.jpg

Nooit meer sjoemelen met je weerstand met deze 40 nieuwe spinningfietsen - incl. wattagemeter - in Universum! Check oud & nieuw.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook