sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Sport-Voor-Nop week

Van 10 t/m 16 november kun je bij het USC een week lang GRATIS sporten. Schrijf je je in tijdens de SVN-week? De helft van je leeftijd is jouw korting in procenten! De actie geldt ook voor leden.

Nunchaku: de cursus

We kondigden het al eerder aan, maar op 18 november start dan echt onze eerste Nunchaku-cursus. 9 weken lang blauwe plekken verzamelen: bekijk dit Foliafilmpje van een training. Iets voor jou?

Larissa in actie

In de vorige nieuwsbrief stond deze oproep (ze zoekt nog steeds!) van Larissa. Check nu hoe deze vrijwel blinde topsportster traint in Universum: indrukwekkend filmpje.

Zumbathon: 4 uur stampen

Vorig jaar was het succes doorslaand, dus doen we het weer: de zumbathon. 4 uur lang dansen o.l.v. 6 energieke zumbadocenten. Zaterdag 15 november van 13.00 - 17.00. Meld je gratis aan.

USC-lid sinds 1968

Frans is het boegbeeld van onze Sport-Voor-Nop week. Vindt hij dit erg? Frans: 'Nee hoor, helemaal niet erg. Meer trots dat ik als ouwe man een voorbeeld mag zijn voor de studenten. En ik kan natuurlijk gebruik maken van m'n superkorting ('iets' meer dan 25% - red.)'

Cursusoverzicht periode II

Alle cursussen in Universum, Amstelcampus, USC Body & Mind en USC Tennis in één handig cursusoverzicht! Periode 2 start in de week van 17 november. (Pssst: koop je cursus de week ervoor met korting).

Sauna dicht voor onbepaalde tijd

Tot onze spijt moeten we je mededelen dat de sauna van sportcentrum Universum met ingang van vrijdag 17 oktober voor onbepaalde tijd is gesloten. Lees meer.

Meer BBB-lessen

Het is wel eens een tikkeltje druk tijdens de BBB-lessen op Amstelcampus. Daarom hebben we er twee extra ingepland: Sin Mee op maandag en Tracy op dinsdag om 16.30 uur. Vanaf 3 november.

Waarom bestaat het USC?

Wie zijn we? Wat doen we? Waarom bestaan we? Baas van het Universum Theo verklaart onze evolutie in dit interview met Folia.

Yogarooster USC Body & Mind

Behalve in sportcentrum Universum, volg je sinds september ook yoga, mindfulness en meditatie in onze nieuwe vestiging USC Body & Mind. Bekijk het complete yogarooster.

Apenkooi voor kinderen

Vanaf het weekend van 18 en 19 oktober is er weer apenkooien. Een weekend per maand kunnen kinderen van 3 t/m 9 jaar zich uitleven in sportcentrum Universum.

Gezond eten en lekker zitten

Naast nieuwe loungebanken en -stoelen, heeft Oerknal nu ook een nieuw menu. Een biologisch menu, welteverstaan, afkomstig uit de keuken van maass. Elke avond ben je welkom bij het Oerknalteam.

USC Video

Knokken als Bruce Lee
Nieuwe cursus: nunchaku
toon video

Foto van de week

frans1.jpg

Frans Boom (al 46 jaar USC-lid) is wederom het boegbeeld van onze Sport-Voor-Nop week. Op de vraag of hij dit erg vindt, antwoordt Frans: 'Nee hoor, helemaal niet erg. Meer trots dat ik als ouwe man een voorbeeld mag zijn voor de studenten. En ik kan natuurlijk gebruik maken van m'n superkorting.'


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook