sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Fitness zomerabonnement

Een oud concept: je krijgt er 2 (maanden dus) en betaalt er 1. Om je de zomer door te trekken. Het abonnement is uitsluitend geldig in de maanden juli en augustus. Lees verder over dit zomerabonnement!

AMC-Loop

De Damloop en Vondelparkloop kende je al, maar nu ren je met het UvA-HvA hardloopteam ook mee met de 10 km van de AMC-Loop. Start: 31 mei 11.30 uur.

Openingstijden feestdagen

Prima, al die feestdagen. Maar bekijk wel even de openingstijden tijdens de feestdagen en het GNSK (5-7 juni) van alle USC-vestigingen. Check ook of jouw lessen dan doorgaan.

Boulderen zonder shirt

Katzwijm (dames) en jaloezie (heren) tijdens de opening van onze boulders. Wil je ook deze kwaliteiten of dit lichaam? De eerste bouldercursus start op donderdag 21 mei. Een filmpje van Folia.

Ticketmachine Amstelcampus

Ook bij Amstelcampus haal je vanaf nu voor aanvang van iedere groepsfitnessles een ticket. Heb je trouwens al eens geprobeerd een les in Universum - nu dus ook Amstelcampus - online te reserveren?

SSA Klauterrun

Onder leiding van de SSA wordt de klauterrun dit jaar heftiger dan vorig jaar (pics + filmpje 2014). Meedoen betekent kruipen over en door obstakels. Maar ik zou het toch doen. Zondag 14 juni.

Tijd voor extreme sport

Natuurlijk staat kitesurfen weer met lessen en kennismakingsclinics in het USC-aanbod. Dit jaar voegen we daar voor de waaghalzen wakeboarden aan toe. Geen adrenalinejunkie? Stand Up Paddling!

Beachvolleybal is zandhappen

Heerlijk. En met het beachvolleyabonnement kan dat zo vaak je maar wilt. Want daarmee volg je sinds 6 mei alle trainingen, en huur je doordeweeks tot 17.00 uur en in het weekend altijd gratis een net!

Megacamping tijdens GNSK

1500 deelnemers, 14 sporten en een 3-daagse megacamping op iedere graspol rondom Universum. Dit enorme studentensport event (5 t/m 7 juni) levert topsport; een kijkje nemen loont zeker de moeite!

Damloop 2015

Is dit het jaar dat je mee gaat doen aan de de Dam tot Damloop? Doe het dan samen met ons en schrijf je in voor het UvA-HvA Damloopteam! Datum: zondag 20 september 2015.

SSA zoekt bestuursleden

Wil je een eigen kantoor in sportcentrum Universum? Lobbyen bij de VU/UvA voor de belangen van studentensport in Amsterdam? Meld je dan aan als bestuurslid van Studenten Sport Amsterdam!

Foto van de week

boelelaan2.jpg

Het is nu toch écht voorbij. Ons oude hoofdkwartier aan de de Boelelaan gaat deze maand naar de grond.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook