sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Sport-Voor-Nop week

Van 10 t/m 16 november kun je bij het USC een week lang GRATIS sporten. Schrijf je je in tijdens de SVN-week? De helft van je leeftijd is jouw korting in procenten! De actie geldt ook voor leden.

Fitness Speeddate

Het doel? Vind trainingspartners via duo-oefeningen tijdens het gratis Fitness Speeddate event op vrijdag 7 november 19.00 uur. Partner up!

Vacature baliemedewerker

Bewaar jij het overzicht? Ben je op zoek naar een baan? Versterk dan de leukste afdeling van sportcentrum Universum en solliciteer op de functie junior sportbaliemedewerker! Reageer voor 27 oktober.

Sauna dicht voor onbepaalde tijd

Tot onze spijt moeten we je mededelen dat we de sauna van sportcentrum Universum met ingang van vrijdag 17 oktober voor onbepaalde tijd gaan sluiten. Lees meer.

Meer BBB-lessen

Het is wel eens een tikkeltje druk tijdens de BBB-lessen op Amstelcampus. Daarom hebben we er twee extra ingepland: Sin Mee op maandag en Tracy op dinsdag om 16.30 uur. Vanaf 3 november.

Waarom bestaat het USC?

Wie zijn we? Wat doen we? Waarom bestaan we? Baas van het Universum Theo verklaart onze evolutie in dit interview met Folia.

Yogarooster USC Body & Mind

Behalve in sportcentrum Universum, volg je sinds september ook yoga, mindfulness en meditatie in onze nieuwe vestiging USC Body & Mind. Bekijk het complete yogarooster.

Klaar voor de schaats

Het is weer dat moment. Dat moment in het jaar dat je denkt: gaan we alweer schaatsen? Ja dus. Studenten op ieder niveau zijn weer welkom tijdens de schaatstrainingen.

Gezocht: pilote racetandem

Larissa Klaassen is vrijwel blind, maar dat weerhoudt haar nergens van. Niet van het najagen van haar dromen, en dus ook niet van het plaatsen van deze bijzonder mooie oproep. Ga jij met haar naar Rio?

Website USC Body & Mind

Ben jij een liefhebber van yoga, mindfulness en meditatie? Zet deze URL (www.uscbodymind.nl) in je favorieten en blijf op de hoogte over het wel en vree van onze verlichte vestiging in Oost.

Apenkooi voor kinderen

Vanaf het weekend van 18 en 19 oktober is er weer apenkooien. Een weekend per maand kunnen kinderen van 3 t/m 9 jaar zich uitleven in sportcentrum Universum.

Gezond eten en lekker zitten

Naast nieuwe loungebanken en -stoelen, heeft Oerknal nu ook een nieuw menu. Een biologisch menu, welteverstaan, afkomstig uit de keuken van maass. Elke avond ben je welkom bij het Oerknalteam.

USC Video

Bouw USC tennishal
met timelapse
toon video

Foto van de week

fietsenstalling_stelling.jpg

Universum heeft een hele mooie overdekte fietsenstalling. Vandaar ook deze stelling: dit is geen fietsenstalling. Eens of oneens?


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook