sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


1e jaars actie

Je zal maar 1e jaars student zijn. Voor 1e jaars heeft het USC namelijk een aanbieding om het beginnende studentenleven nog nét even prettiger te maken...

Cursusoverzicht periode 1

Alle cursussen in Universum, Amstelcampus, ClubWest, USC Body & Mind en USC Tennis in één handig cursusoverzicht! Ze starten in de week van 7 september.

ClubWest en PCH dansen paal

Paaldansen in Universum is als the Beatles in de sixties: super populair. Daarom kun je de paaldanscursus vanaf resp. 8 en 10 september ook volgen bij PCH Fitness en ClubWest (check die paal)!

Yoga-interesse? Lees dit!

Er is nogal wat yoganieuws. 1. Alle yogacursussen vinden voortaan plaats in Body & Mind. 2. Alle cursuslessen duren 75 min. 3. Vanaf september staat yoga basic nieuw in het groepsfitnessrooster!

Damloop 2015

Is dit het jaar dat je mee gaat doen aan de Dam tot Damloop? Doe het dan samen met ons en schrijf je in voor het UvA-HvA Damloopteam! Datum: zondag 20 september 2015.

Trainen in de zomer?

Er is van alles: zomer fitness- en vechtsportabonnementen, tennis-, yoga- en danscursussen, aangepaste groepsfitnessroosters en openingstijden. Check het allemaal in het complete zomeraanbod!

Foto van de week

regenboog_universum_(7).jpg

Een mooi teken, zo aan het begin van ons sportseizoen. Een regenboog die de verbinding legt tussen sport en studie, het USC en de UvA!


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook