sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


USC 10 oktober 13.00u dicht

Wij, 150 USC-collega`s, gaan met elkaar om (een enorme) tafel bedenken hoe we nóg meer voor jullie kunnen betekenen. Daarom zijn alle USC-vestigingen op 10 oktober vanaf 13.00 uur gesloten!

Powerleague voetbal

Vrijdagavond, Olympiaplein, Powerleague voetbal. Je speelt 5x5 op kunstgras met boarding. Doe mee met het kennismakingstoernooi op 9 oktober of geef je meteen op voor de competitie die 16 oktober start.

Bas bedwingt beste berg

USC-klimhalbaas Bas was deze zomer in Frankrijk. Niet met een ijsje aan het strand, maar met een touw aan een gigantische wand. Hij bedwong met zijn team de Walker Pijler op de Grandes Jorasses (4208m). Letterlijk een prestatie van formaat. Kijk hem gaan!

USC-lid? Gratis blessurecheck

Twijfel je of dat pijntje in je onderrug, grote teen of pinkmuis wel helemaal normaal is? Doe de gratis blessurecheck bij onze fysiotherapeuten in Universum, ASC, Amstelcampus of ClubWest.

Blacklightvolleybal-voor-Spieren

Op 24 oktober organiseert SSA een Spieren-voor-Spieren Blacklightvolleybaltoernooi op het sportcentrum VU. Jouw deelname is niet alleen heel sportief, maar ook nog eens voor een uitstekend doel.

Schaatsen start in nazomer

De mussen vallen nog van het dak, maar onze sterk gemotiveerde schaatstrainer Kees de Vrij is er al weer helemaal klaar voor. Follow his lead: de schaatstrainingen starten 12 oktober.

Ladies Night gewichthefruimte

Je bent een vrouw, je wilt gebruikmaken van de gewichthefruimte, maar je wilt even geen mannen om je heen? Check de Ladies Night, op maandagavond van 19.00 - 21.00 uur in de gewichthefruimte in Universum!

Apenkooien voor kinderen

Heb jij kinderen (3-10 jr)? Zijn ze erg druk? Een heel weekend per maand staat ons team weer klaar voor een dagje apenkooien in sportcentrum Universum.  

Foto van de week

damloop_wedstrijdteam.jpg

Het USC feliciteert het UvA-HvA Damesteam businessloop met haar 1e plaats tijdens de Dam tot Damloop. Het herenteam behaalde een eervolle 3e plaats. HvA-studente Solveig Cunnis klokte 1:02:18 waarmee zij de allersnelste vrouw was van de  businessrun.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook