sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Feest bij USC Body & Mind

En daarom volg je van 2 t/m 7 februari gratis alle instuiflessen van het openingsweek programma bij USC Body & Mind. Op vrijdag 6 februari v.a. 16 uur ben je welkom bij de officiële opening (met gezonde hapjes...).

Cursusoverzicht periode III

Alle cursussen in Universum, Amstelcampus, USC Body & Mind (!), USC Tennis en PCH Fitness in één cursusoverzicht! Periode 3 start in de week van 9 februari.

Tenniscursus? Gratis vrijspelen!

Schaf een tenniscursus aan en ontvang een gratis vrijspeelabonnement daluren (voor de duur van de cursus). Zo kun je het geleerde samen met je cursusgenoten direct in de praktijk brengen bij USC Tennis.

Kale Berg Winter Challenge

Ga jij best hard de virtuele Mont Ventoux op? Meld je dan bij een fitnessinstructeur, laat je wegen, stap de praxtour fiets op en zet de beste tijd neer. Meerdere categorieën. Wat valt er te winnen?

Earlybirdkorting Rokjesdagloop

Zon of geen zon: overal rokjes.Schrijf je nu in voor de Rokjesdagloop. Extra korting t/m 1 februari! Paasmaandag 6 april start en finish bij sportcentrum Universum. Bekijk het Rokjesdag fotoverslag van 2014.

USC Video

Deze box-jump moet je zien
van USC-instructeur Vincent
toon video

Foto van de week

iris_bohm_fiets_in_zwembad.jpg

Sportblessures zijn voor eigen rekening. Dat stelt Iris Böhm - die hier met fiets en al het zwembad inrijdt - in deze column... Iris is sportdocent bij het USC en RadarTV-columniste.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook