sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Ruimere weekendopening

Vanaf 1 september gelden in Universum ruimere openingstijden in het weekend. Zaterdag en zondag ben je dan welkom van 09.00 tot 21.00 uur.

Wereldkampioen Skiff

Nereus roeier Ilse Paulis is in Italië wereldkampioen tot 23 jaar op het onderdeel lichte vrouwen skiff geworden. Van harte gefeliciteerd Ilse! 

Zomerrooster

Niet op reis? Je bent van harte welkom om bij ons de hele zomer door te trainen of een cursus te volgen. Bekijk de openingstijden van al onze vestigingen en het complete zomeraanbod!

'Mijn USC' online

In augustus maken we je digitale leven nog sportiever met de 'Mijn USC' webapp. Naast toegang tot al je USC-gegevens reserveer je hiermee een plekje in de les of een tennisbaan, verleng je je abonnement etc.

USC Body & Mind

Niet zo groot als haar zussen, maar wel degelijk de 7e USC-vestiging: USC Body & Mind. Vanaf september een programma vol yoga (o.l.v. deze yogini), mindfulness en meditatie op deze nieuwe locatie aan de Tweede Boerhaavestraat nabij de Amstelcampus.

Gezocht: sportpanel

Het USC zoekt panelleden die 3x per jaar willen meepraten over sport- en USC-gerelateerde zaken. Jullie ideeën en tips zijn voor ons zeer interessant. Kom je in het panel dan krijg je daar natuurlijk wel iets voor terug!

Werk in uitvoering

De verbouwing van de sauna en de kleedruimtes is in volle gang. De stoomcabine maakt plaats voor een extra Finse sauna. Ook knappen we de doucheruimtes op en werken we aan betere douches.

Boulderblok komt nu echt

Het project staat al een paar jaar op de rol, maar het gaat er nu dan toch echt van komen. Voor de deur van Universum komt uiterlijk in oktober een bouldervoorziening: bekijk alvast het design.

Start 1e cursusperiode tennis

Op maandag 8 september start de 1e cursusperiode. Inschrijven kan vanaf maandag 28 augustus zowel online als op het tennispark (tijdens openingsuren). Bekijk het cursusrooster

Damloop 2014

Wil je wederom - of nu dan eindelijk - meedoen aan de Dam tot Damloop? Schrijf je in voor het UvA-HvA Damloopteam! Datum: zondag 21 september 2014.

USC Video

Universum - Door de ogen van een sporter
Beleef sportcentrum Universum in 1.16 minuut
toon video

Foto van de week

bodymind_raam_klein.jpg

Er schijnt veel licht binnen in het nieuwe USC Body & Mind. In september starten daar lessen in yoga, mindfulness en yoga coaching.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook