sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Trainen in de zomer?

Er is van alles: zomer fitness- en vechtsportabonnementen, tennis-, yoga- en danscursussen, aangepaste groepsfitnessroosters en openingstijden. Check het allemaal in het complete zomeraanbod!

Amstelcampus fitness opent weer!

6 Juli gaat de fitness in AC weer open! Het zomerrooster groepsfitness draait en ook Bootcamp gaat door. Houd deze website of onze facebookpagina in de gaten voor verder nieuws over het lekkageherstel.

Fitness zomerabonnement

Een oud concept: je krijgt er 2 (maanden dus) en betaalt er 1. Om je de zomer door te trekken. Het abonnement is uitsluitend geldig in de maanden juli en augustus. Lees verder over dit zomerabonnement!

Win jij onze slogancontest?

USC, verstand van sport. Dat weten jullie nou wel, toch? Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe slogan. Bedenk jij de winnende? Dan win je een jaarabonnement fitness. Mail jouw slogan(s) uiterlijk 15 juli naar uscslogan@hotmail.com
 

Na 5 jaar: eindelijk huisregels

Exact 5 jaar na opening van sportcentrum Universum, vinden we het tijd voor een stel huisregels. Het epistel leest niet bepaald als een Grunberg, maar neem de huisregels - geldig op al onze locaties - toch eens door!

Nieuwe fitnessgadgets

Als een kind in een snoepwinkel. Zo voelen we ons als we weer fitnessapparatus mogen kopen. Kijk eens wat voor nieuws er prijkt op onze locaties ASC, ClubWest en Universum!

Nieuw terras USC Tennis

Hij ligt er weer lekker bij...

Damloop 2015

Is dit het jaar dat je mee gaat doen aan de Dam tot Damloop? Doe het dan samen met ons en schrijf je in voor het UvA-HvA Damloopteam! Datum: zondag 20 september 2015.

Foto van de week

usc_basketball_tournement.jpg

Congratulations aan alle champions van het jaarlijkse USC Basketball tournament ter afsluiting van het seizoen. Op de foto de advanced groep: Manuel, Pieter, Quincy, Ricky, Geoffrey.
Beginnersgroep Champions bestond uit: Myrtille, Tom, Marco, Nathan, Sihan, Tim, Sabina.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook