sticker_gratis_kennismaken.png

USC, verstand van sport


Grappling: ouderwets stoeien

Het is bij grappling nog wel eens lastig te zien welk hoofd bij welke benen horen. Op 5 oktober 15.00 is er een gratis grapplingtoernooitje voor absolute beginners tot half gevorderden. Stoei je mee?

Klaar voor de schaats

Het is weer dat moment. Dat moment in het jaar dat je denkt: gaan we alweer schaatsen? Ja dus. Vanaf 13 oktober zijn studenten (elk niveau) welkom tijdens de schaatstrainingen. De 1e training is gratis!

Gezocht: pilote racetandem

Larissa Klaassen is vrijwel blind, maar dat weerhoudt haar nergens van. Niet van het najagen van haar dromen, en dus ook niet van het plaatsen van deze bijzonder mooie oproep. Ga jij met haar naar Rio?

Boulder staat als een blok

De herfsttiming is niet perse briljant, maar het boulderblok krijgt half oktober de eerste grepen. Iedereen mag erop (een beetje voorzichtig aub), en in het voorjaar starten de eerste bouldercursussen.

Nieuwe spinningfietsen ASC

Locatiemanager Koen Alefs van het ASC heeft de primeur: nieuwe spinningfietsen sieren zijn sportpaleis. Ga je ze daar testen of wacht je op nieuwe bikes in Universum en ClubWest? Ze komen eraan...

Gezond eten en lekker zitten

Naast nieuwe loungebanken en -stoelen, heeft Oerknal nu ook een nieuw menu. Een biologisch menu, welteverstaan, afkomstig uit de keuken van maas. Elke avond ben je welkom bij het Oerknalteam.

1e jaars actie

Je zal maar 1e jaars student zijn. Voor 1e jaars heeft het USC namelijk een aanbieding om het beginnende studentenleven nog nét even prettiger te maken...

Yogarooster USC Body & Mind

Behalve in sportcentrum Universum, volg je vanaf september ook yoga, mindfulness en meditatie in onze nieuwe vestiging USC Body & Mind. Bekijk het complete yogarooster.

Science Park Run

Hardlopen geen teamsport? Bewijs het tegendeel en doe op zaterdag 4 oktober in een team van 4 personen mee aan de Science Park Run.

USC Video

Universum - Door de ogen van een sporter
Beleef sportcentrum Universum in 1.16 minuut
toon video

Foto van de week

spinningfiets_nieuw_asc.jpg

Koen Alefs, locatiemanager ASC, is blij als een kind met zijn nieuwe spinningfietsen. Binnenkort zullen ook de vestigingen Universum en ClubWest worden voorzien van nieuwe fietsen.


Nieuwsbrief

nieuwsbrief.png Wil je nooit meer een actie of bijzonder USC-nieuwtje missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Facebook